Rikthehet “I Love Tirana”

30/10/2017 09:27

Instalacioni “I love Tirana” në Parkun Rinia u përurua më 14 shkurt të këtij viti, në Ditën e të Dashuruarve, dhe shumë shpejt u kthye në një atraksion për turistë vendas e të huaj.

Sjelljet vandale ndaj këtij objekti i kishin humbur shkëlqimin duke e dëmtuar, por ndërmarrja e Dekorit të Tiranës, gjatë fundjavës ka bërë rregullimin e tij, ku sërish mund të shërbejë një sfond për foto të mrekullueshme në parkun Rinia.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel