Fergie (zh)vishet me korsetë (FOTO)

03/10/2017 00:00

Ndarja nga bashkëshorti i ka dhënë më shumë kohë për t’iu përkushtuar jo vetëm muzikës, por edhe modelingut.

Këngëtarja Fergie u shfaq fillimisht lakuriq dhe më pas me korseta të ndryshme dhe maska në albumin e fundit për “Double Dutchess”.

Sa i takon ndarjes me Josh, Fergie thotë se ata vazhdojnë të jenë miq të mirë të njëri-tjetrit dhe prindër të kujdesshëm të Axl dhe se e vetmja gjë që ka ndryshuar mes tyre është se nuk kanë më romancë në mes. 

FOTO GALERI
1/9

Top Channel