Kuvendi miraton ndryshimet në Kodin Penal

30/03/2017 00:00

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar në seancën e kësaj të enjteje në terësi ligjin për ndryshimet në Kodin Penal.

Ligji ka kaluar me 88 vota pro. Gjithashtu, Kuvendi ka miratuar me 86 vota, të mazhorancës, pr/ligjin për mbrojtjen e dëshmitarëve, si dhe Kodin e Drejtësisë për të Miturit.

Ndërkohë, me të njëjtin kuorum ka kaluar edhe pr/ligji për lirimin e frekuencave dixhitale.

Top Channel