Nata e dytë e “Big Brother”

26/03/2017 00:00

Në natën e dytë të spektaklit “Big Brother”, dy çifte të reja janë bërë pjesë e garës. Votimi i publikut i përzgjodhi ata mes kandidatëve aspirantë. Por kjo iu është komunikuar fillimisht si një dalje nga shtëpia.

Danieli e Fotini dhe Damiano e Donjeta janë çiftet konkurrente.

Në shtëpinë e beqarëve hynë edhe 4 pretendentë të rinj për të qenë konkurrentë të ardhshëm. Klodjana dhe Dona, si dhe Musa e Egnajt.

Vëzhigimi i syrit të “vëllait të madh” është përmbledhur në momentet kyçe të një jave.

Ndërkohë që në shtëpinë e vërtetë të “Big Brother”, Kei dhe Vivi kanë pasur po ashtu një javë me zhvillime.

Spektakli nuk kaloi pa lojëra argëtuese.

Pjesa më e rëndësishme e këtij “reality shoë” filloi me nominimet. Gerta dhe Denisi janë nominuar automatikisht, pasi kanë thyer rregullin fillestar duke u zënë me njëri-tjetrin. Ndërkohë që në televotim shkuan edhe Vivi-Kei dhe Ejona-Adem.

Çifti më i preferuar për këtë javë, që do të udhëheqë grupin tjetër, është Fiorentina dhe Olsi.

Loja dhe karakteret janë nën vëzhgim të hollësishëm nga publiku. Spektakli sapo ka filluar dhe surprizat po ashtu.

Top Channel