Cila është historia e flamurit kombëtar shqiptar? Rrënjët dhe betejat që e përfshinë, trashëgimia, vështirësitë e gjithçka tjetër që nuk mundi t’i marrë identitetin e lashtë.

Një dokumentar i përgatitur nga gazetari Marin Mema…

Top Channel