Tiranë, IKMT-ja nis aksionin në Farkë

25/09/2015 11:05

Inspektorati Kombëtar për Mbrojtjen e Territorit (IKMT) ka nisur në Farkë të Tiranës operacionin për lirimin e hapësirave publike.

Një aksion i tillë nga IKMT-ja nisi para dy ditësh edhe në qytetin e Librazhdit.

Ndërkohë, javën e ardhshme do të nisë lirimi i hapësirave publike në Berat dhe Krujë.

Top Channel