Hillary Clinton: Më shijoi takimi me Kim Kardashian

15/09/2015 16:30

Hillary Clinton duket se është impresionuar nga Kim Kardashian në takimin e saj të parë me të në Los Angeles, muajin e kaluar. Në një intervistë të dhënë së fundmi, kandidatja presidenciale e Partisë Demokratike ka thënë se Kim ishte e dashur dhe tërheqëse.

“Unë e takova atë për herë të parë. Ajo erdhi në Los Angeles. E shijova vërtet takimin me të. Kuptova që ishte një person i dashur dhe tërheqës”, tha Hillary.

Gjatë takimit të tyre të parë, Kim arriti të bënte një “selfie” me Hillary dhe Kanye West dhe e postoi atë në Instagram me hashtagun “Hillary For President”.

“Kim më prezantoi bashkëshortin e saj, sikur unë nuk e njihja. Gjithashtu, më pëlqeu shumë kur e shihja së bashku me vajzën. Unë mendoj se të gjithë ne, në mënyrën tonë mund të jemi frymëzues ose jo për njerëzit dhe unë mendoj se shumë njerëz e shohin atë si një person që ngrihet në mëngjes dhe gjen një mënyrë për ta bërë ditën sa më të suksesshme”, shtoi zonja Clinton.

Top Channel