Pagesa elektronike përmes postës

26/02/2015 00:00

Posta Shqiptare do të hyjë në tregun e pagesave elektronike nëpërmjet
bashkëpunimit me USAID në një projekt të dedikuar. Shume shpejt
qytetaret do te kene mundesi qe nepermjet Postes Shqiptare te kryejne
pagesat nepermjet celularit.

Cdo pagese qe kryhet sot neper sportelet e Postes Shqiptare, do te mund te kryhet edhe me celular pavaresisht nese ky i fundit eshte nje smartphone apo jo. Sherbimi do te jete i aksesueshem per te gjithe qytetaret deri ne zonat me te thella dhe synon te kape 100% te tregut shqiptar. Ky sherbim pritet te filloje brenda pak muajve.

Ne nje konference te zhvilluar sot nga USAID dhe ku ishin te ftuar perfaqesues te kompanive te ndryshme te telekomunikacionit dhe bankave, si edhe me pjesemarrjen e zëvendëskryeministrit, Ministres se Inovacionit dhe Guvernatorit te Bankes se Shqiperise, u be lancimi i ketij projekti me mjaft interes per qytetaret shqiptare.

Top Channel