Kur lindnin gjigantët e internetit

06/12/2014 00:00

Themelet e internetit janë hedhur që në vitet ’60 në Shtetet e Bashkuara, ndërsa në vitet ’90 do të lindnin disa prej kompanive më të mëdha në tregun e sotëm.

E që prej asaj kohe shumë gjëra kanë ndryshuar. Shpejtësia është shumëfishuar dhe shërbimet e ofruara nëpërmjet këtij rrjeti global komunikimi janë përmirësuar ndjeshëm e bashkë me të edhe ana estetike e disa faqeve.

Por si dukej, Google, Facebook, Apple e të tjera faqje interneti kur jaë hedhur në qarkullim për herë të parë? Kanë qenë më të thjeshta, me menu dhe informacion më të varfër.

FOTO GALERI
1/8
Google. E themeluar në vitin 1996 nga Larry Page dhe Sergey Brin. Kjo është faqja e parë e asaj që gradualisht do të shndërrohej në motorin e kërkimit më të madhin në botë.

Top Channel