Ujësjellësi problematik i Kukësit

09/04/2014 00:00

Bashkia Kukës kërkon ndërhyrjen e Prefekturës për ujësjellsin e ri i cili sipas bashkiakeve eshte ndertuar me probleme te medha.
 

Bashkia nuk e merr ne dorezim ndersa ka kerkuar disa here nderhyrjen e institucioneve qendrore.

“Kërkoj publikisht që duhet të kem ndihmën e prefekturës për zgjidhjen e këtij problemi.Të zgjidhim problemin e ujësjellësit të Kukësit. Kukësi do të ketë ujë 24 orë, dhe në rast se do të kem mbështetje besoj se edhe ky problem për Kukësin do të marrë fund”, thotë Hasan Halilaj, kryetar i Bashkisë së Kukësit.

Sipas drejtuesve te Bashkise per ujesjellesin nuk eshte zbatuar as 50 perqind e projektit ndersa fondi i investuar eshte 3.5 milione euro. Punimet per ndertimin u zvarriten per 5 vite prej vitit 2009 deri ne vitin 2013.

Top Channel