Elbasan, në rrezik nga ujërat e zeza

04/04/2014 00:00

Rreth 30 familje të një lagjeje të komunës Labinot-Fushë në rrethin e
Elbasanit vuajnë prej vitesh mungesën e kanalizimeve të ujërave të zeza.

Kanali ne te cilin aktualisht derdhen ujerat e zeza te ketyre banoreve kalon permes shtepive dhe ne rastin me te keq ngjitur me to. Sipas banoreve kjo situate vazhdon prej vitesh, por edhe pse kane kerkuar ndihme net e gjitha institucionet asnje zgjidhje nuk eshte dhene deri tani.

Edhe pse behet fjale per nje distance te shkurter kanalizimi askush nuk ka vene dore, duke i lene rreth 120 banore te kesaj zone mes ndotjes dhe rrezikut te epidemive. Tashme qe stina e nxehte po afron ne kete vend jetesa behet e pamundur.
 

Top Channel