Gjykata dënon me 16 dhe 14 vjet burg dy kunata, të cilat vranë vjehrrën e tyre duke i hedhur vaj të nxehtë në vesh.

Hike Skuka u dënua me 14 vjet bug dhe kunata e saj Xhemile Skuka u dënua me 16 vjet burg, pasi në bashkëpunim vranë vjehrrën e tyre për shkak të konflikteve të vazhdueshme që kishin me të.

Bashkëshortët e kunatave, djemtë e viktimës ishin në emigracion në momentin e ngjarjes.

Top Channel