Policia e Korçës ka shtuar masën e kontrolleve rrugore për shkak të afrimit të festës së Pashkëve, gjatë të cilave rritet ndjeshëm qarkullimi i automjeteve dhe aksidenteve.

Sipas të dhënave, përgjatë periudhës Shkurt-Mars janë arrestuar 12 drejtues automjetesh në gjendje të dehur, apo se nuk kanë qenë të pajisur me dëshmi aftësie, si dhe dhe janë hequr 10 leje drejtimi.

Sipas policisë, këtë herë janë bërë përpjekje të dukshme për të rregulluar edhe sistemin  e parkimeve në qytet.

Top Channel