Rreth 200 familje të fshatit Çernec i poshtëm në komunën Gjoricë në
Bulqizë janë pa ujë të pijshëm prej 20 ditësh për shkak se një familje e
ka ndërprerë, të gjithë ujësjellësin.

Banoret thone se kane bere padi edhe ne komisiariatin e Bulqizes per kete ceshtje dhe asgje nuk eshte zgjidhur. Policia nuk ka nderhyre ndersa ata kercenojne me vetëgjygjesi.

Ne kete zone mungon totalisht uji dhe banoret nuk kane as mundesi te tjera te dyta per ta siguruar kete.
 

Top Channel