Veliaj: Kemi nevojë për profesionistë

28/02/2014 00:00

Ministri i Mirëqenies Sociale Erion Veliaj gjatë një vizite në qendrën e
saldimit në Vorë tha se Shqipëria ka shumë projekte të rëndësishme si
TAP-i, në infrastrukturë apo ndërtimin e hidrocentraleve, ku nevojiten
profesionistë.

Ne nje kohe qe shume kompani nenkontraktojne punetore te  huaj, eshte shume i rendesishme procesi i trajnimit te 300 te papuneve shqiptare.

Drejtorja Ekzekutive e Institutit të Trajnimeve ëIFI Albania, znj. Bianka Duro, tha se “ky trajnim u jep mundësinë profesionistëve shqiptarë në fushën e saldimit të përfitojnë dhe zbatojnë të njëjtën teknologji ashtu si çdo specialist kudo në Evropë”.

Top Channel