Fier, kontrolle në tregjet e rrugës

18/11/2013 00:00

Agjencia Kombëtare e Ushqimit së bashku me Bashkinë e qytetit të Fierit
dhe me mbështetjen e policisë kanë nisur kontrollet në të gjitha tregjet
e qytetit me qëllim standardizimin dhe rivendosjen e parametrave të
duhura në tregëtim.

Veçanerisht kontrollet po ushtrohen te ata qe tregtojne ushqime pa asnje kush konservimi dhe higjiene.

Nje pjese e madhe e shitjes behet direkt ne rruge e ne trotuare. Inspektoret e AKU dhe Bashkisë kanë kërkuar edhe largimin e tregtarëve ambulantë nga rruga.

Top Channel