Pandeli Sula, zv/drejtori i ri i policisë së Tiranës

21/09/2013 00:00

Pandeli Sula është emëruar zëvendësdrejtor i policisë së Tiranës duke zëvendësuar në këtë detyrë Erzen Breçanin.

Emërimin i zv/drejtorit të ri është bërë nga drejtori i përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Hysni Burgaj.

Ndërkohë, Breçani është emëruar në postin e zv/drejtorit të policisë së Dibrës dhe ka nisur punën atje.

Top Channel