Në Kavajë, kryeministri Sali Berisha ka premtuar 250 mijë vende të reja pune si edhe uljen e taksave. Berisha tha se së shpejti do të ndërtohet ujësjellësi i madh i Kavajës.

“Për të krijuar 250 mijë vende të reja pune kemi vendosur të heqim çdo taksë e çdo tarifë doganore për makineritë dhe mjetet që bizneseve do u duhen për prodhim në Shqipëri.
Ujësjellësi i Kavajës ka gati projektin, ka gati fondin dhe do të ketë 24 orë në ditë ujë për Kavajën dhe zonat përreth”, deklaroi kreu i PD-së.

Në Kavajë, Berisha ka akuzuar sërish jo vetëm kreun e PS-së, Edi Rama, por edhe kreun e Bashkisë së këtij qyteti në lidhje me një deklaratë të bërë ditë më parë për heqjen e monumentit në qendër të qytetit: “Kavaja është gracka ku shpalle platformën e urrejtjes ndaj demokracisë. Ky është sheshi i historisë dhe mjerë ai që guxon të prekë përmendoren.”

Top Channel