Peshkopi, vidhet përkrenarja e Skënderbeut

07/05/2013 00:00

Në muzeun e Sinës në Peshkopi, muze kushtuar heroit kombetar Gjergj Kastriot Skënderbeu, është vjedhur përkrenarja.

Ende nuk dihet se si eshte vjedhur perkrenarja dyshohet qe ajo te jete marre ndoshta nga ndonje vizitor i rastit, ndërsa muzeu ishte hapur per shkak te vizitave te shumta te cilat jane shtuar shume kohet e fundit.

Pasi eshte bere pastrimi i muzeumit ne vendin ku qendronte perkrenarja ndodheshin vetem shpatat e familjes se Kastrioteve. Ky muze eshte pothuajse jashte kontrollit, nuk ka nje cicerone dhe per te kujdeset nje banor i zones.

Top Channel