Dhjetra mjeke gjinekologë, obstetër dhe pediatër neonatale nga Italia,
Kosova dhe Shqipëria janë mbledhur në  këtë Kongres të përbashkët për të
ndarë eksperiencat, por edhe problemet me të cilat po përballet vitet e
fundit mjekësia në këtë fushë.

Ne diskutimet e tyre, mjeket jane ndalur tek semundjet e ndryshme, ulja e lindshmerise, por edhe problemet tek femijet e sapolindur.

Drejtuesi i ketij kongresi, Doktor Nikita Manoku tha se ky event do te ndihmoje edhe ne aplikimin e kurave te reja per disa lloje semundjesh gjinekologjike.

Top Channel