Reshjet dëmtojnë Rrugën e Arbrit

02/04/2013 00:00

Reshjet e dendura të shiut të këtyre ditëve kanë bërë që të dëmtohet
edhe një segment rrugor i Rrugës së Arbërit, në segmentin Bulqizë- Ura e
Çerenecit.

Tradicionalisht ky segment rrugor ka qene problematik per shkak te trreshkitjes se tokes nga burimet e nendheshme. Vetem para nje viti ne kete segment rrugor, ne nje gjatesi prej rreth 50 metrash, jane bere nderhyrje per riparimin

Probleme ne kete aks ka pasur dhe me bllokimin e kanaleve gje qe ka bere qe uji te vershoje ne shume pjese te rruges.

Drejtues te automjeteve shprehen se ky segment eshte ndertuar jashte kushteve teknike,te pakten rreth 75 %  e aksit rrugor Bulqize- Peshkopi.

Top Channel