AK, padi për shitjen e HEC-eve

28/03/2013 00:00

Aleanca Kuqezi dorëzoi të enjten në Gjykatën Kushtetuese një padi duke këkruar shfuqizimin e vendimit të qeverisë dhe Parlamentit për shitjen e katër hidrocentraleve.

“Aleanca Kuqezi sapo dorëzoi kërkesën-padi për shitjen e pasurive kombëtare nga qeveria. AK kërkon që këto shitje e konçesione të kthehen mbrapsht nga Gjykata Kushtetuese sepse janë antikushtetuese”, kanë deklaruar aktivistët e AK.

Pasi i kanë bërë thirrje kryeministrit Berisha që të heqë dorë nga pasuritë e shqiptarëve, aktivistët u kanë premtuar qytetarëve se, me ardhjen në pushtet të AK pasuritë kombëtare do të kthehen tëk ata.

Top Channel