Korçë, çelet festivali i monodramës

25/09/2012 00:00

Ka celur siparin ne qytetin e Korces Festivali i Monodrames. Per te
shtatin vit radhazi ky festival do të  sjellë prezantime dhe
interpretime të trupave të ndryshme të artisteve nga Shqipëria por edhe
vendet fqinje.

Ky edicion i këtij festivali përkon me 100-vjetorin e pavarësisë. E veçanta e këtij festivali është gjithashtu edhe shtrirja e tij jo vetëm ne vendin tone por edhe me aktore pjesëmarres nga vende te ndryshme te Ballkanit.

12 trupa kryesisht nga vendet e Ballkanit do te interpretojne per 8 ditet qe zgjat festivali ndersa mbremja permbyllese do te sjelle edhe vleresimet nga nje juri profesioniste.

Top Channel