Fier, Këshilli i Qarkut, peticion Kryeministrit

18/07/2012 00:00

Anëtarët e Këshillit të Qarkut Fier i kane nisur një peticion
kryeministrit Sali Berisha, ku i kërkojne të ndërhy në zgjidhjen e
ngërçit institucional 9-mujor te bllokimit te punes se ketij keshilli.

Ne peticion anëtaret e Keshillit kane listuar per kryeministrin te gjithe kronologjine e zhvillimeve deri tek vendimi i gjykates se Apelit Vlore, e cila ne vendimin e saj ka shpallur si kryetar te qarkut zotit Vangjel Ndreca perfaqesues i koalicionit te majte.

“Nga kjo situate absurde dhe ky ngerç institucional, aktualisht eshte paralizuar jo vetem veprimtaria e keshillit te qarkut Fier, i cili prej 9 muajsh nuk mblidhet per te marre vendime ne interes te qyetareve”, thuhet ne peticionin e neshkruar nga 55 anëtare te ketij keshilli.

Perballe kesaj situate ata i kerkojne kreut te qeverise nderhyrjen prane organeve shteterore ne varesi te kryeministrit per te zbatuar Kushtetuten dhe dhe vendimet e formes se prere te gjykatave.

Top Channel