Konflikti te Unaza e Re, nis gjyqi me firmën

02/04/2012 00:00

Konflikti te Unaza e Re, niPa kaluar shumë kohë nga kërcënimi i shtatë grave, të cilat tentuan të
vetëflijoheshin në afërsi të zonës tek Unaza e Re, pasi sipas tyre ishin
mashtruar, bashkëshortët e tyre i janë drejtuar Gjykates Civile duke
paditur firmen e ndërtimit ‘Pelivani sh.p.k”.s gjyqi me firmën

Procesi civil drejtohet nga gjyqtari Arben Mullaj, nderkohe qe ne seance ndodheshin edhe banoret qe pretendojne se jane mashtruar me nje kontrate, ku atyre u eshte premtuar se sapo te shkaterronin banesat e tyre private do te perfitonin hyrje te reja ne pallat.

Por duke qene se mungonte pala e paditur dhe per shkak te natyres se procesit, gjyqtari Mullaj e shtyu procesin per te premten e kesaj jave. Ne perfundim te seances avokati mbrojtes i banoreve, Perparim Rama deklaroi se do t’i shkojne deri ne fund kesaj çeshtjeje dhe se presin drejtesi. Avokati ju referua provave konkrete ne favor te banoreve siç jane kontratat dhe marrëveshjet mes palëve.

Top Channel