Banka e Shqipërisë organizon minipanair

31/03/2012 00:00

Për të kujtuar 86-vjetorin e hedhjes në qarkullim të kartmonedhës së
parë kombëtare Banka e Shqipërisë organizoi një minipanair, ku vizitorët
më të preferuar kanë qenë fëmijët dhe të rinjtë.

Ne kete aktivitet, te rinjve iu jane treguar detaje interesante mbi elementet e sigurise se kartmonedhave simboliken e tyre, si dhe mbi pergjegjshmerine per perdorimin e tyre.

Perfaqesuesit e Bankës së Shqipërisë kanë synuar qe permes ketij aktiviteti te rinjte te njihen nga afer me historine dhe vlerat kombetare te monedhes shqiptare. Ky aktivitet i Bankes se Shqiperise eshte ne kuader te 100-vjetorit te pavaresise.
 

Top Channel