KE: Prioritet auditit të brendshëm

02/11/2011 16:55

Në Tiranë po zhvillohet mbledhja e komitetit ndërministror për integrimin, ku të pranishëm janë zyrtarë të lartë të vendit dhe të Komisionit Evropian.

Zyrtari i lartë për Ekonominë në KE, Robert Gielisse, gjatë fjalës së tij e ka vënë theksin tek nevoja për auditimin e institucioneve.

“Auditi i brendshëm është një partner i rëndësishëm i cdo institucioni”, ka deklaruar Gielisse.

Në të njëjtën linjë është shprehur edhe kryeministri i vendit, Sali Berisha, i cili ka premtuar angazhim të qeverisë së tij në këtë drejtim.

“Qeveria do të bëjë më të mirën për të forcuar auditin e brendshëm. Auditi i brendshëm është shumë i rëndësishëm për eficencën dhe transparencën”, ka deklaruar Berisha.

Top Channel