Rusi, protesta të opozitës

31/07/2011 21:15

Dhjetra mbështetës të opozitës u ndaluan në Moskë dhe në qytetet e tjera të Rusisë gjatë disa manifestimeve që nuk kishin marrë autorizimin e autoriteteve.

Të arrestuar ka patur edhe në San Peterburg dhe Nizhni Novogorod.

Opozita ruse ka ftuar mbështetësit e saj të dalin në shesh cdo datë 31 për të protestuar kundër amendamentit 31 të kushtetutës ruse që cënon rëndë, sipas saj, të drejtën për të protestuar.

Top Channel