Greva e Bulqizës, dështojnë negociatat

07/07/2011 11:45

Negociatat mes perfaqesuesve te kompanise koncesionare ACR dhe minatoreve greviste deshtuan dhe greva do te vijoje.

Takimi eshte zhvilluar ne zyren e drejtorit te minierave te Bulqizes, ku ka patur debate te ashpra mes perfaqesuesve te te dyja paleve. Perfaqesuesi ACR ka vendosur si kusht nisjen e punes. “Do te diskutohen kerkesat, vetem nese puna nis neser”.

Nderkohe perfaqesuesit e minatoreve pritet te bejne bisedime edhe me perfaqesuesit e Ministrisë së Ekonomise. Minatoret kane akuzuar ACR-në, si përgjegjëse të futjes se firmave private ne galerite e dhena me koncesion.

Takimi eshte nderprere dhe perfaqesuesi kompanise koncesionare akuzoi se greva eshte e motivuar politikisht.

Top Channel