Kontrolli i ujit në plazhe, gati fondet

18/06/2011 16:05

Edhe pse monitorimi i ujërave në bregdet duhet të kishte nisur disa muaj
më parë, Ministria e Mjedisit njofton se fondi prej 1 milion lekesh që
do të perdoret për këtë studim sapo është lëvruar dhe monitorimi do të
nisë në korrik nga specialistet e Institutit të Shëndetit Publik.

Ministria e Mjedisit ka deklaruar se situata ne plazhet e ndotura eshte e njejte me vitin e shkuar dhe ky raport nuk do te sillte ndonje ndryshim.

Pushuesit shqiptare por edhe turistet e huaj, kete sezon veror nuk paten mundesi te njiheshin me harten e plazheve, te cilet nuk jane te rekomandueshme per shkak te nivelit te ndotjes.

Top Channel