Jessica Biel dhe Colin Farrell, çift i ri

14/06/2011 17:30

Para disa ditësh ka pasur zëra se Jessica Biel dhe Gerard Butler kishin formuar një çift të ri.

Motivi për këtë spekullim ishte se të dy aktorët ishin parë bashkë duke darkuar pranë sheshxhirimit të filmit ‘Playing the Field’.

Tashmë thashethemet “bashkojnë” aktoren Biel me një tjetër koleg, Colin Farrell. Argumentet për një lidhje të mundshme janë po aq (jo)bindëse sa ato që mbështesnin lidhjen Biel-Butler: fakti që po xhirojnë së bashku një film, që frekuentohen pas punës dhe se Jessica ka thënë se ndihet shumë mirë pranë Farrell.

Top Channel