Kolegji Zgjedhor, pritet vendimi

03/06/2011 00:00

Kolegji Zgjedhor po shqyrton kërkesën ankimore të Partisë Socialiste, e
cila konteston vendimin e KQZ-së për vlerësimin e votave te hedhura ne
kutite e gabuara.

Relator i kësaj çështjeje është përcaktuar gjyqtari i Gjykatës së Kolegjit, Tom Ndreca dhe vendimi pritet te jete deciviz per rezultatin e zgjedhjeve ne Tirane.

Kolegji kërkoi administrimin në cilësinë e provave materialeve tabelat permbledhese te 10 KZAZ-ve te Tiranes dhe tabelat permbledhese te të gjitha grupeve te numerimit.

PS kerkon shpalljen e pavlefshme të vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve më 18 maj dhe 23 maj.

Top Channel