Klinton: Gedafi kërkon daljen nga situata

23/03/2011 02:50

Pas daljes së fundit të Gedafit në televizionin shtetëror libian ku mes qindra mbështetësve të tij, koloneli shprehu bindjen se në fund të të triumfojë luftën përballë koalicionit, reagoi Sekrearja Amerikane e Shtetit, Hillari Klinton.

Në një intervistë për televizionin amerikan, ABC, Klinton tha se Gedafi dhe liderët e tjerë të regjimit të tij, por përpiqen me cdo kusht të dalin nga situata e rëndë në të cilën kanë futur veten dhe vendin e tyre.

Klinton foli gjithashtu edhe për vdekjen e mundshme të njërit prej djemve të Gedafi, lajm ku që, edhe pse bëri xhiron e botës ditën e hënë, për Departamentin e Shtetit mbetet i pakonfirmuar.

Top Channel