Prince mund të humbasë shtëpinë

03/03/2011 12:20

Prince mund të humbasë shtëpinë e tij nëse nuk paguan 3 milionë dollarë si detyrim për një koncert të anulluar në Irlandë.

Koncerti i këngëtarit u anullua 13 ditë para recitalit pa u dhënë asnjë shpjegim dhe Prince duhej të shlyente çmimin e 55 mijë biletave që ishin blerë.

Ka kaluar më shumë se një vit dhe Prince nuk ka paguar ende këtë detyrim.

Këngëtari tashmë rrezikon të humbasë shtëpinë e tij.

Top Channel