Libi, mercenarët qëllojnë nga helikopteri

26/02/2011 20:30

Një grup mercenarësh filo Gheddafi në bordin e helikopterëve kanë hapur zjarr mbi një kortezh funebër në Misurata, qyteti i tretë i Libisë, i kontrolluar nga opozita, 150 kilometër në lindje të Tripolit.

Lajmin e kanë konfirmuar edhe dëshmitarë në vendngjarje.

Mercenarët kanë hapur zjarr mbi të afërmit e viktimave të përleshjeve të ditëve të shkuara që ishin duke hyrë në xhaminë e qytetit dhe mbi një ndërtesë ku ndodhet një radio e opozitës.

Top Channel