Algjeri, policia bllokon marshimin

26/02/2011 17:35

Edhe pse gjendja e jashtëzakonshme është hequr, policia ka bllokuar edhe njëherë marshimin e opozitës të organizuar për të shtunën e tretë me radhë në Algjeri.

Në përleshjet mes agjentëve dhe demonstruesve është plagosur edhe një deputet i Grupimit për Kulturë dhe Demokraci.

Rreth 200 persona i janë përgjigjur apelit të Kolektivit për Demokraci dhe Ndryshim, një numër më i vogël në krahasim me javët e shkuara.

Opozita në vend duket gjithnjë e më e ndarë.

Top Channel