Kevin Costner i përkushtohet fëmijëve

25/02/2011 21:30

Kevin Costner ka lënë mënjanë kinematografinë për tu kujdesur për tre fëmijët e tij të vegjël.

“Janë fëmijë shumë të mirë dhe gëzohem kur i shoh teksa rriten. Gjëja e vetme që i kërkoj jetës është që të të jem i aftë t’i rris siç duhet”, shprehet aktori 55-vjeçar.

Costner shprehet se është shumë me fat dhe është i bindur se jeta i ka dhënë atij më shumë se sa ka pasur nevojë.

Top Channel