Lirohen kërcënuesit e Ramës

17/02/2011 10:55

Gjykata e Apelit në Tiranë ka lënë të lirë dy personat që akuzoheshin për kërcënim ndaj kreut të PS-së, Edi Rama.

Gjykata vendosi të lërë të lirë shtetasit Fatos dhe Luan Rami, duke mos i konsideruar si prova përgjimet e realizuara.

I njëjti vendim ishte marrë dje edhe për Afrim Kicën, i dushuar për të njëjtën akuzë.

Top Channel