Demonstrata, Italia dënon çdo lloj dhune

24/01/2011 14:05

“Italia dënon çdo lloj shfaqjeje të dhunës dhe i kërkon opozitës dhe qeverisë së Tiranës që të zgjidhë në mënyrë paqësore dhe nëpërmjet institucioneve dhe dialogut politik, mosmarrëveshjet që ekzistojnë”.

Ky është reagimi që ka bërë Ministria e Jashtme e Italisë, pas apelit që kryetari i PS-së Edi Rama i bëri Romës zyrtare dhe BE-së për të dënuar dhunën e shfaqur gjatë demonstratës së 21 janarit.

Lajmin e ka bërë të ditur zëdhënësi i Farnesina, Massari.

Top Channel