Tunizi, lirohen të burgosurit politkë

21/01/2011 03:50

Amnesty International përshëndeti vendimin e qeverisë tuniziane për lirimin e të gjithë të burgosurve politikë.

“Tashmë qeveria e Tunizit duhet të dëshmojë se vërtet ka vullnetin dhe dëshirën për t’i dhënë fund kulturës 23 vjecare të dhunimit të të drejtave të njeriut e të vendosë nën kontroll forcat e saj të sigurisë, që kanë kërcënuar e keqtrajtuar qytetarët në të gjithë vendin”, thuhet në komunikatën e AI.

Top Channel