Vrasja e 13-vjecarit, i mituri rrëfen ngjarjen

15/09/2010 15:50

Gjykata e Shkodrës ka dhënë burg pa afat për dy nga të dyshuarit si autorë të vrasjes makabre të 13-vjecarit Agim Leraj pak ditë më parë në Dukagjin.

Ndërsa i dyshuari i trete Sokol Macaj  15 vjec ka marre masë e arrestit me 10 ditë burg. Të tre të akuzuarit janë parqitur  vecmas para trupit gjykues. Mediat janë lejuar  të ndjekin seancën gjyqësore vetem të 26-vjecarit Besnik Kodra  pasi dy personat e tjerë  janë në moshë të mitur. I akuzuari Besnik Kodra nuk ka pranuar krimin , ai tha per trupit gjykues nuk kishte dijeni për ngjarjen duke pranuar vetem, akuzen e armembajtjes pa leje. I mituri 15 vjecar Sokol Macaj është i vetemi që ka rrëfyer detajet e krimit.

Shtetasit Besnik Kodra 26 vjec , Edmond Kodra 17 vjec dhe Sokol Macaj  15 vjec sipas policise se Shkodres katër ditë më parë kanë vrarë  në mënyrë makabre shokun e tyre 13-vjecar Agim Leraj të cilin pasi e kanë goditur me grushte e kanë mbytur në lumin  e fshatit. Te akuzuarit  më pas kanë tentuar ta paraqesin ngjarje si  një vdekje aksidentale.

Top Channel