Shkodër, shkolla e Obotit, e rikontruktuar

06/09/2010 10:35

Viti ri shkollor nisi edhe për fëmijët e fshatit Obot në Shkodër.

Nxenesit e kesaj shkolle fillore mund te ndjekin mesimet ne vazhdim ne ambientet cilesore te siguruara nga Top Channel me fondet e siguruara gjate fushates sensibilizuese ne ndihme te banoreve te permbytur ne veriperendim te vendit.

Ne javet e para te ketij viti ujrat e tejfryra te lumit Buna permbyten kete shkolle duke e demtuar ate ne menyre te pakthyeshme.

Orendite u shkaterruan, muret u demtuan rende dhe godina nuk ishte ne gjendje te priste femijet per te vijuar vitin shkollor.

Top Channel