Hitleri ishte hebre

25/08/2010 15:40

Hitleri ishte hebre. Në këtë përfundim ka arritur një studim i gazetarit belg, Zhan Pol Mulders dhe historianit Mark Vermeren.

Studimi ka analizuar ADN-ne e 39 personave me lidhje gjaku me Fyhrerin, ku është vënë re prania e kromozomit Eib1b1, i rrallë mes europianëve, por që gjendet në masë tek afrikano-veriorët, si tunizianët, algjerianët dhe marokienët.

Por jo vetëm kaq, ky kromozom sipas studimit të gazetarit Zhan-Pol Mulders dhe historianit Mark Vermeren gjendet në masë edhe tek hebrenjtë ashkenazitë dhe serfaditë.

Top Channel