Lindje e Mesme, studentët palestinezë në Yad Vashem

21/08/2010 18:25

Të njohësh Shoah-un larg paragjykimeve. Ky është objektivi i një grupi studentësh palestinezë të Bregut Perëndimor.

Të rinjtë kanë qenë protagonistë të një vizite të drejtuar në Yad Vashem të Jeruzalemit, muzeu në kujtim të 6 milionë viktimave të shfarrosura nga nazizmi.

Ngjarja është frut i vullnetit të Mujahid Sarsur, një 21 vjeçar i lindur dhe rritur në Bregun Perëndimor, që ka vendosur të organizojë vizita në Yad Vashem për të favorizuar dialogun.

Top Channel