ZMQ: Plehrat po mbysin zonat turistike

17/08/2010 11:45

Zyra për Mbrojtjen e Qytetarëve bën apel për problemet e turizmit në Shqipëri.

ZMQ kërkon ndëshkimin e bllokuesve të rrugëve, ndërsa shpreh shqetësimin për nivelin e lartë të kriminalitetit.

Në kulmin e sezonit turistik, zyra kërkon që turistëve t’u garantohet furnizimi me ujë dhe drita, ndërsa të pastrohen sa më parë zonat nga mbeturinat.

Top Channel