Monumentet e kulturës në Berat

10/08/2010 20:25

Kryebashkiaku i Beratit ka kërkuar më shumë investime dhe vëmendje për monumentet e kulturës në këtë qytet të cilat janë të shumta.

Ai ngre shqetesimin se ka mjaft dëmtime dhe shumë objekte janë lënë pas dore.

“Strukturat e specializuara nuk kanë kapacitetet e nevojshme për mirëmbajtjen dhe përkujdesjen, ndërkohë që çdo proçes pune bëhet me centralizim dhe organizim nga lartë”, thekson kryebashkiaku.

Top Channel