Zvërnec, mbeturina pas prishjes së ndërtimeve

28/06/2010 20:00

Prishja e ndërtimeve në plazhin e Zvërnecit ka nxjerrë në sipërfaqe sasi të mëdha mbeturinash.

Aktivistë të Korpusit Shqiptar të Vullnetarëve punuan të dielën për pastrimin e këtij plazhi, por mungesa e koshave dhe edukatës së pushuesve mund të cojë në përkeqësimin e situatës mjedisore atje.

“Nuk është turp të pastrosh natyrën tënde, turp është ta ndotësh. Mesazhi jonë është shumë i thjeshtë, merr një qese në dorë, një palë doreza dhe hidh në të cdo mbeturinë që të del përpara”, ka deklaruar një aktiviste.

Top Channel