Fyle: Bisedimet dështuan, kriza vazhdon

27/06/2010 12:15

Komisioneri për Zgjerimin Stefan Fyle, në një intervistë ekskluzive për Top Channel deklaron se ngërci politik në Shqipëri vazhdon dhe se inisitiava e Zhozef Dol dhe Martin Shulc deshtoi perfundimisht.

Ai theksoi se ndien keqardhje për dështimin e kësaj inisiative. Gjithashtu, euro-komisioneri theksoi se KE po ndjek me vëmendje situatën në Shqipëri, pasi sipas tij, liria e shtypit është një kriter me rëndësi.

Duke iu referuar rastit “Pango”, ai shtoi: “Po monitorojme cdo rast që ka të bëjë me shqetësimet mbi lirinë e medias’, theksoi ndër të tjera Fyle.

 

Intervista e plotë në edicionin e lajmeve të orës 19:30 në Top-Channel

Top Channel