Kuçovë, protestë e naftëtarëve

25/06/2010 21:20

Punëtorët e larguar nga puna pas ristrukturimit të Ndërmarrjes Mekanike të Naftës në Kuçovë kanë protestuar përpara ambjenteve të drejtorisë së naftës duke cilësuar si të padrejtë vendimin e marrë nga kjo drejtori.

75 punëtorë të kësaj ndërmarrjeje u larguan nga puna dje pas vendimit të marrë nga qeveria për ristrukturimin e shoqërive tregtare me kapital shtetëror, ndërkohë që punëtorët akuzojnë drejtorinë se janë hequr pa të drejtë nga puna.

Në përkrahje të punëtorëve të hequr nga puna kanë dalë dhe deputetja e majtë e këtij qarku Ermonela Felaj.

Punëtorët ankohen se drejtoria nuk ka zgjedhur punëtorët specialistë për të mbajtur në punë, ndërkohë që akuzojnë drejtuesit për largime nga puna për çështje politike.

Top Channel