Dibër, rruga e rrezikshme

16/06/2010 14:40

Rruga mes Peshkopisë dhe Tiranës ndodhet në një gjendje të mjeruar dhe të rrezikshme për udhëtarët. Shembjet dhe gropat kanë prekur edhe rrugët e saposhtruara të cilat janë punuar nga firmat pa cilësi.

Këtë e pohon edhe drejtori i Rrugëve të Dibrës qe thotë se janë bllokuar fondet e garancise se ketyre firmave.

Jo vetem rruga e vjeter por edhe rruga e re e Arberit eshte ne te njejten gjendje.

Drejtori i Rrugeve thote se do tenderojne fondet e marra ne fillim te ketij viti per te bere vijezimet dhe vendosur sinjalistiken vertikale. Ne korrik thote ai sinjalistika do jete funksionale.

Top Channel